top of page
banner klantenservice.jpg

heb je

een vraag?

Klantenservice

Klantenservice

Als je een vraag of een klacht hebt over een van onze producten of procedures, neem dan contact met ons op via e-mail info@chocobombes.nl. Wij doen ons best om zo snel mogelijk te antwoorden.

Verzending en bezorging

Verzending en bezorging

1. Leveringstermijnen
Bestellingen worden verwerkt binnen twee dagen na ontvangst van de betaling. Je krijgt een bevestiging per e-mail wanneer Chocobombes naar je onderweg is. Verzending binnen Nederland duurt 1-2 werkdagen. Chocobombes valt gemakkelijk door iedere brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

 

Alle levertijden zijn een indicatie. De consument kan geen rechten ontlenen aan de leveringsdata. Als een levering is vertraagd of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument een melding binnen twee dagen na het plaatsen van de bestelling. De consument heeft dan het recht om de overeenkomst zonder kosten te beëindigen. De consument heeft geen recht op schadevergoeding. Chocobombes is niet verantwoordelijk voor pakketten die vermist zijn geraakt.

 

2. Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,90 per zending.
De verzendkosten buiten Nederland worden bepaald op basis van gewicht.

 

3. Adresgegevens
De bestelling wordt geleverd op het opgegeven afleveradres. Als de consument een verkeerd adres voor de levering heeft opgegeven, dan is de consument verantwoordelijk voor de extra verzendkosten.

 

4. Beschadigde goederen
Als de bestelling die bij jou wordt afgeleverd beschadigd is, stuur ons dan zo spoedig mogelijk een e-mail.

Je kunt contact met ons opnemen via info@chocobombes.nl.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Het is voor ons heel belangrijk dat je met veel plezier kan winkelen in de webshop van Chocobombes, dus we besteden veel aandacht om ervoor te zorgen dat alles eenvoudig te gebruiken is, makkelijk te begrijpen is en dat jouw gegevens altijd veilig zijn.

 

1. Betaling
Alle betalingen in de webshop van Chocobombes zijn veilig. Wij accepteren Creditcard, PayPal en Ideal. De transactie zal pas in rekening worden gebracht nadat we jouw kaartgegevens hebben gecontroleerd, toestemming hebben gekregen van de kaarthouder, de beschikbaarheid van de voorraad hebben gecontroleerd en jouw bestelling klaar is om verzonden te worden. Chocobombes levert slechts een product wanneer de betaling is ontvangen. De prijzen op de website zijn in euro's en zijn inclusief BTW.

 

2. Privacybeleid
We zijn toegewijd aan het beschermen van jouw privacy. Daarom zullen we de informatie die wij van jou verzamelen alleen rechtmatig gebruiken en je zult geen marketing e-mails van ons ontvangen, alleen maar omdat je een bestelling in het verleden hebt geplaatst (tenzij je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief). We zullen geen e-mails versturen, tenzij je ons toestemming hebt gegeven of het direct relevant is voor een bestelling die je hebt geplaatst. Chocobombes vereist naam, factuur- en afleveradressen en betaalgegevens van de consument, zodat de bestelling kan worden verwerkt. De betaalgegevens worden uitsluitend gebruikt om de betaling af te ronden.

 

3. Correctie van fouten en onnauwkeurigheden
De inhoud van de website is samengesteld met de grootst mogelijke zorg. Echter kan de informatie op onze site typefouten of onjuistheden bevatten en is het mogelijk niet compleet of actueel te zijn. Daarom behouden wij ons het recht voor om eventuele fouten of onjuistheden te corrigeren en op elk gewenst moment te wijzigen en te updaten zonder voorafgaande kennisgeving. Chocobombes kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website.

 

4. Overmacht
Chocobombes is gerechtigd, in het geval van overmacht, uw bestelling te annuleren of de koopovereenkomst te annuleren zonder rechterlijke tussenkomst en de consument daar schriftelijk over te informeren.

 

5. Copyright
Alle informatie op de website van Chocobombes is auteursrechtelijk beschermd. Niets op deze website mag worden verveelvoudigd, gedistribueerd of verzonden, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Chocobombes.

 

6. Aanvaarding van de Algemene Voorwaarden
Houd er rekening mee dat door het gebruik van deze website en / of het plaatsen van een order voor producten van ons, je akoord gaat met deze voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dan kun je deze website niet gebruiken. Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Om deze reden raden wij je aan om deze voorwaarden te beoordelen wanneer je deze website gebruikt.

 

Deze website wordt beheerd door Naomi Jansen. Ik ben geregistreerd in Nederland onder KvK nummer 65188756.

Privacybeleid
bottom of page